Zásady ochrany osobních údajů

Vážení, 

níže si Vás dovolujeme informovat o opatřeních směřujících k zajištění bezpečnosti OÚ (osobních údajů) dle obecného nařízení (EU) 2016/679 -GDPR – General data protection regulation v souvislosti s naším provozem.

Všechny námi evidované a spravované OÚ – osobní údaje jsou v souladu se zněním zákona č. 101/2000 Sb., zákon o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném znění (dále jen „zákon“) a dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů).

Rádi bychom Vás stručně informovali o tom, že:

  1. Všichni naši zaměstnanci jsou vyškoleni pro práci a zajištění bezpečnosti OÚ, ke kterým přistupujeme v roli správce
  2. Naše procesy jsou zmapovány a je vytvořena analýza rizik v souladu s ISO 27001:2013
  3. Mapa zpracování OÚ v naší organizaci umožnuje efektivně reagovat na Vaše potřeby a v souladu s činností DPO (pověřenec pro ochranu osobních údajů) je aktivně chránit
  4. Naši dodavatelé v roli zpracovatelů OÚ jsou vázáni závazkem zajištění bezpečnosti OÚ zpracovatelskou doložkou
  5. Přijali jsme organizační a technická opatření k zajištění vyšší bezpečnosti OÚ ve formě šifrování a anonymizace
  6. OÚ ke kterým přistupujeme jako správci nejsou poskytovány do třetích zemí nebo členských zemí EU ani mezinárodních organizací a neprobíhají nad nimi žádné další zpracovatelské operace.

Způsob nakládání a zabezpečení osobních údajů je ošetřen interním předpisem – Směrnice o zpracování osobních údajů a papírové a el. Dokumenty uchováváme v souladu s platnou legislativou v ČR zákon 499/2004 Sb. Zákon o archivnictví a spisové službě.

Jsme připraveni reagovat na Vaše oprávněné požadavky.

 

Naším DPO-Pověřenec pro ochranu osobních údajů je:
Martin Černický, email: cernicky@czech-gss.cz   
Mobilní telefon: +420 725 773 077

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení